"Great things in business are never done by one person; they're done by a team of people."

Steve Jobs

Elke dag proberen wij te zorgen voor onvergetelijke avonden met heerlijk eten en een gezellig sfeer. Wij willen kwaliteit neerzetten in een ongedwongen ambiance en dit kunnen wij niet alleen. 

Daarom zijn wij zo dankbaar voor de keiharde inzet van ons team en alle mensen om ons heen. Zonder hun passie en doorzettingsvermogen zouden wij niet in staat zijn iedere dag weer de volledige 200% aan al onze gasten te geven. Hard werken, maar vooral elke dag plezier hebben in ons werk kenmerkt het enthousiasme van ons hechte team. Maak kennis met de toppers die zowel voor als achter de schermen voor u bezig zijn.

Marcus de Jong

Hij is er iedere dag, geeft nooit op, is moeilijk boos te krijgen en heeft een geweldig droge humor waar je de dag wel mee doorkomt. Hardwerkende chef die stilletjes geniet van mooie bordjes. Ten alle tijden gefocused op alles tip-top de keuken uit te laten gaan.

“Happy cooking = good food”

Jaap Hulbosch

Jaap is altijd vrolijk, positief en meedenkend. Hij is een jonge gemotiveerde chef die alles razendsnel oppakt en zichzelf iedere dag pushed om de kneepjes van het vak te leren. Geen taak is te groot voor hem. 

“”

Rick Hagen

Hij houdt van een biertje en gezelligheid. Rick staat altijd voor ons klaar. Hij is diegene die tijdens de moeilijke en zware dagen het werk van iedereen een stukje lichter maakt. Naast zijn eigen werk is hij er altijd wanneer nodig. Hij werkt zowel in de keuken als klust in de zaak.

“Geniet van het leven want het duurt maar even”

Yohannes Nugusse

Dit is nou een afwas topper, maar wacht… hij kan nog meer! Hij helpt ons naast zijn afwas taken vaak met het opmaken van borden en extra mise en place klusjes. Een harde werker is hij zeker. Altijd behulpzaam en klaagt nooit. Hij werkt al lang bij ons en wij zijn daar trots op

“Geen stress en het komt vanzelf goed”

Wim Hagen

Een echte alleskunner is Wim! Hij is een kok met alle basis knepen en jarenlange ervaring in zijn macht, kan uiterst goed klussen en heeft altijd en voor iedereen uitstekende adviezen klaar. Zowel op gebied van horeca, business en financiën. Hij doet veel verschillende klussen in en rondom de zaak, maar voor advies is hij altijd te bereiken.

“Nooit geschoten is altijd mis”

Dymphna Hagen

Een groot hart voor alles en iedereen is hoe je Dymphna het best kan omschrijven. Ze is uiterst gedreven en geeft niet snel op. Passie voor mensen in de watten leggen, zeer sterk ‘eye for detail’ en denkt graag mee. Zij neemt de administratie van de zaak op zich en ook bij haar kunnen we altijd terecht voor advies met haar jarenlange ervaring in de horeca.

“Uit liefde, met liefde”

Bright Papa Kum

Bright is altijd positief en brengt de gezelligheid altijd met zich mee. Hij weet goed naar iedereen te luistereen en denkt graag met iedereen mee. Bright zit vol goede ideeën en heeft ontzettend veel culinaire trics en twists in zijn marge. Hij helpt waar nodig en kan de keuken te laten groeien.

“Always look at the bright side.”

Isabel Casallas

Isa zorgt dat alles aan de voorkant van de zaak soepel verloopt en dat doet ze met ontzettend veel passie en liefde. Die passie om haar gasten te laten genieten, verrassen en zorgen dat ze zich thuis voelen. Ze is creatief, hardwerkend en let op alle kleine details die alles speciaal maken. Ze zal je altijd verwennen leggen met haar wijnen, service, style of glimlach. 

“It’s about the will, not the skill”

Rob Hagen

Rob is het brein achter ons team. Hij inspireert ons niet alleen met zijn passie voor de industrie maar ook met zijn aanstekelijke energie. Rob is de getalenteerde chef van Elkaar en zorgt voor de ‘back of the house’ en front (omdat hij graag indruk maakt op en interactie heeft met de gast). Rob is een harde werker en dromer. Niks is onmogelijk voor hem en dat reflecteert in de gerechten. Liefde, creativiteit en smaak.

“The key to success is to start before you’re ready”