"Great things in business are never done by one person; they're done by a team of people."

Steve Jobs

Elke dag proberen wij te zorgen voor onvergetelijke avonden met heerlijk eten en een gezellig sfeer. Wij willen kwaliteit neerzetten in een ongedwongen ambiance en dit kunnen wij niet alleen. 

Daarom zijn wij zo dankbaar voor de keiharde inzet van ons team en alle mensen om ons heen. Zonder hun passie en doorzettingsvermogen zouden wij niet in staat zijn iedere dag weer de volledige 200% aan al onze gasten te geven. Hard werken, maar vooral elke dag plezier hebben in ons werk kenmerkt het enthousiasme van ons hechte team. Maak kennis met de toppers die zowel voor als achter de schermen voor u bezig zijn.

Rob Hagen

Rob is het brein achter ons team. Hij inspireert ons niet alleen met zijn passie voor de industrie maar ook met zijn aanstekelijke energie. Rob is de getalenteerde chef van Elkaar en zorgt voor de ‘back of the house’ en front (omdat hij graag indruk maakt op en interactie heeft met de gast). Rob is een harde werker en dromer. Niks is onmogelijk voor hem en dat reflecteert in de gerechten. Liefde, creativiteit en smaak.

“The key to success is to start before you’re ready”

Isabel Casallas

Isa zorgt dat alles aan de voorkant van de zaak soepel verloopt en dat doet ze met ontzettend veel passie en liefde. Die passie om haar gasten te laten genieten, verrassen en zorgen dat ze zich thuis voelen. Ze is creatief, hardwerkend en let op alle kleine details die alles speciaal maken. Ze zal je altijd verwennen leggen met haar wijnen, service, style of glimlach. 

“It’s about the will, not the skill”

Wim Hagen

Een echte alleskunner is Wim! Hij is een kok met alle basis knepen en jarenlange ervaring in zijn macht, kan uiterst goed klussen en heeft altijd en voor iedereen uitstekende adviezen klaar. Zowel op gebied van horeca, business en financiën. Hij doet veel verschillende klussen in en rondom de zaak, maar voor advies is hij altijd te bereiken.

“Nooit geschoten is altijd mis”

Dymphna Hagen

Een groot hart voor alles en iedereen is hoe je Dymphna het best kan omschrijven. Ze is uiterst gedreven en geeft niet snel op. Passie voor mensen in de watten leggen, zeer sterk ‘eye for detail’ en denkt graag mee. Zij neemt de administratie van de zaak op zich en ook bij haar kunnen we altijd terecht voor advies met haar jarenlange ervaring in de horeca.

“Uit liefde, met liefde”