We can

Have an impact while doing what we love!

Wij zijn altijd heel blij met de prachtige reviews en comments die mensen ons geven. Zowel positieve als opbouwende feedback waarderen wij heel erg. Zo kunnen wij groeien en een nog sterkere impact hebben. Ook vinden wij de samenwerking met onze leveranciers uiterst belangrijk. We moeten allemaal ons best doen en elk onderdeel in de chain maakt het geheel compleet.

wat onze gasten zeggen

Mjammie met Mammie

Was hier al vaker met kleinere (2) en grotere (30) gezelschappen, maar nu ter gelegenheid verjaardag 91-jarige moeder met 8 (klein)kinderen weer heerlijk gegeten. Verzorgd, feestelijk, verrekt lekker, fijne smaakcombinaties, lekkere wijnen en dat voor een (relatief) vriendelijke prijs.

Ayi-grey

tripadvisor

10/10

Een heerlijke avond gehad met vrienden. Het eten is bijzonder. Erg mooie gerechtjes, mooi voor het oog en een fantastische smaak. Bediening is kundig en erg vriendelijk.

Rosanne R.

the fork

This small but cosy restaurant is housed in a charming old building. It is one of the 15 restaurants in Amsterdam that has a very well deserved Bib gourmand. The service was good and the food (steak tartare/tuna, venison/wild boar, chocolate cake and pumpkin mousse) outstanding. Also a good and more surprising list of wines. Excellent price-quality ratio. Take tram 14 (to Flevopark) from Amsterdam central station to Alexanderplein. The stop is right in front of the restaurant!

Aleesha Lloyd

google

Off the tourist path. Which is good. Small cozy place with mainly local guests.
Try their set menu or choose a la carte (as we did).

Everything is simply perfect - from the cooking to the presentation.
Nice and friendly personnel too.
This restaurant is one of these places you have in mind, when you want a warm, traditional dinner with your loved ones. Don't be afraid to spend some time getting there - it is worth every mile you pass to get there.
Verdict: on my short list of the best restaurants in Amsterdam now

Lex_in_Travel

tripadvisor

Met een groot gezelschap (20) hier gegeten en dat was in 1 woord GEWELDIG. Bediening was super vriendelijk en weten ook wat ze serveren. Het eten was echt met zorg en smaak bereid en heel verrassend qua samenstelling. Een 5 gangen menu gehad en zeker gezien de kwaliteit in verhouding met de prijs.
Absoluut een aanrader!!

Robinhof70

tripadvisor

854A2955

Elkaar's style

Seizoenen

Wij koken zoveel mogelijk met de seizoenen mee. Hierdoor krijgen we de lekkerste, mooiste en beste kwaliteit ingredienten.

Lokaal

Wij houden er van producten lokaal te verkrijgen. Wij proberen dit zoveel mogelijk met onze leveranciers te regelen.

Waste management

Wij houden niet van weggooien! Hierdoor zorgen we creatief voor het complete gebruik van elk product, en proberen zo veel mogelijk van elk dier te toe te passen in onze gerechten.

Partners

Onze partners zijn erg belangrijk voor ons dagelijks werk en voor de style die we willen neerzetten. Wij zoeken ze zorgvuldig uit en vinden dat ze altijd bij onze cultuur moeten passen. We moeten beide ontwikkelen en kunnen groeien. De passie voor ieders vak moet er zijn. 

Ecotap Water

EcoTapwater is het duurzame alternatief voor het consumeren van mineraalwater in flessen. Onnodig transport,  CO2-uitstoot bij de productie, en (zwerf)afval is slecht voor het milieu. Daarnaast steunen wij met Ecotap voor schoon drinkwater in Kenia.

Dutch Aart

Aart van Rooij adviseert klanten in de zakelijke en particuliere markt op het gebied van interieur en design. Zijn inbreng varieert van een kleur- of stoffenadvies tot het creëren van een geheel nieuw interieur.

Hotelschool The Hague

Hotelschool The Hague is a centre where hospitality knowledge and skills are bundled, developed, researched, shared and transferred as realistic as possible in order to prepare young hospitality leadership talents for a successful career in the industry.

S & W Publicaties

Tekstschrijven is onze ‘core business’ waarbij we veel ervaring hebben met het produceren van nieuwsbrieven, brochures, folders, websites, direct-mails, redactionele artikelen, persberichten, advertorials en columns.